Alle rechten gereserveerd 2018 - AWC-Zwolle Allround Window Cleaning

Voorgeschiedenis van AWC Zwolle

Vanaf 1992 ben ik All Round glazenwasser & specialistisch reiniger in loondienst geweest tot ''95. Toen heb ik de stap genomen als zelfstandig ondernemer onder de naam' Johnny Brand Glazenwassersbedrijf. Dit is uitgegroeid tot een gezonde onderneming en heb ik verkocht in 2006.

In de jaren erna tot 2015 ben ik in loondienst ook gewoon actief geweest in de schoonmaak wereld. In maart 2015 heb ik wederom de keus gemaakt om weer geheel zelfstandig te worden onder de naam: Allround Window Cleaning Zwolle.

Zo zijn er twee afdelingen ( regulier ) schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging. Op beide afdelingen wordt kwaliteit altijd centraal gesteld in de dienstverlening. Ik heb een groot netwerk en werk indien nodig samen met gespecialiseerde vakmensen die ons vak verstaan.

En zo kwam de onderneming onder de naam. www.awc-zwolle.nl online.

Onderlinge persoonlijke afspraak.

Ik werk en zet alles op papier, maar zonder moeilijke ingewikkelde contracten! Want als de diensten niet goed na behoren worden uitgevoerd, is het gewoon klaar met de afspraak! Ik werk liever op basis van vertrouwen, werkervaring en persoonlijk contact.