Alle rechten gereserveerd 2018 - AWC-Zwolle Allround Window Cleaning

Voorgeschiedenis van AWC Zwolle

Allround glazenwasser & specialistisch reiniger
Mijn naam is Johnny Brand. Al meer dan 25 jaar ben ik allround glazenwasser en specialistisch reiniger. In mijn loopbaan ben ik eerder zelfstandig ondernemer geweest.

Mijn bedrijf was bekend onder de naam ‘Johnny Brand Glazenwassersbedrijf’. Deze onderneming verkocht ik in 2006, waarna ik een aantal jaren in loondienst heb gewerkt. In maart 2015 startte ik Allround Window Cleaning Zwolle, beter bekend als AWC Zwolle.

Kwaliteit & service
Met AWC Zwolle houd ik mij bezig met regulier schoonmaakonderhoud van vooral buitengevels, maar ook met specialistische reiniging. De twee diensten hebben gemeen dat service en kwaliteit altijd voorop staan.

Als het nodig is, doe ik een beroep op gespecialiseerde mensen uit mijn netwerk; aanpakkers die ons vak verstaan.Afspraken maakt u met mij persoonlijk. Deze bevestig ik schriftelijk aan u, maar zonder daar ingewikkelde contracten aan te koppelen. Liever werk ik op basis van vertrouwen en bouwen we samen aan positieve wederzijdse ervaringen en prettig contact. Immers, u moet gewoon kunnen rekenen op goede uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.