Alle rechten gereserveerd 2018 - AWC-Zwolle Allround Window Cleaning

Uitstraling

De eerste indruk van uw huisvesting of bedrijfspand vormt uw bezoeker al op de stoep. De uitstraling van uw object moet dus goed zijn. Wij begrijpen dat maar al te goed, daarom zorgen wij voor het juiste aan- en uitzicht, al jaren, naar volle tevredenheid:


Wat ons betreft hoort het houtwerk bij uw vensters.
Deze worden dan ook altijd afgenomen als wij uw ramen wassen.


Om de frisse uitstraling van een object te bewaren, is niet alleen regelmatige aandacht nodig, maar ook specialistische kennis. Voor bijvoorbeeld het behoud van uw lak, komen wij uw houtwerk reinigen. Dat houdt de schilder langer weg. Is het dan toch zover dat er moet worden geschilderd, dan laten wij u dat natuurlijk weten. Wij werken nauw samen met verschillende schildersbedrijven en kunnen – als u dat wilt - contact voor u leggen. U kunt dan een passende, vrijblijvende offerte ontvangen voor de wenselijke werkzaamheden.


Wij werken voor particulieren, voor midden- of kleinbedrijven, voor VVE’s en overige organisaties. Ook werken wij voor schoonmaakbedrijven die een helpende hand kunnen gebruiken. Elk te reinigen object kent haar eigen uitdagingen; het is bijvoorbeeld lastig bereikbaar of hoog gelegen. Door het juiste materieel in te zetten en door met de juiste middelen te werken, komen we tot het gewenste, schone resultaat.

 


Laat ons weten waar wij u van dienst zouden kunnen zijn. Wij zijn benieuwd wat uw vragen en wensen zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden, we komen samen vast en zeker tot een gepast plan.