Alle rechten gereserveerd 2018 - AWC-Zwolle Allround Window Cleaning

Glasbewassing, osmose telescoop tot 13 meter of handmatig ( ouderwets ) ladder, hoogwerker, gevel installatie, in alle uitzonderlijke situaties & hoogtes.

Specialistische reinigingen.

Damwand, markiezen & zonwering, lichtkoepels, goten legen / houtwerk reinigen, voor particuliere en midden klein bedrijven .

Schoonmaak & onderhoud: voor VVE & instanties, geheel conform afspraak en afgestemd na uw wensen. 

Wij van AWC-Zwolle werken ook voor meerdere opdrachtgevers. Wij kunnen u tijdelijk of langer van dienst zijn als de werkdruk even te veel wordt , of als het einde even niet in zicht is. Neem gerust telefonisch / mail contact op, wij staan u graag te woord, om de vraag & mogelijkheden te bespreken waar beide partijen zeker uit zullen komen !!! Door een groot aanpassingsvermogen is AWC-Zwolle, altijd & overal inzetbaar op elk Niveau . Kunstof / trespa & aluminium.

Trespa , Kunstof & Aluminium, staan erom bekend dat ze weinig onderhoud nodig hebben, helaas zijn deze niet geheel onderhoudsvrij. Alles vergt periodiek of eens in de tijd Aandacht. Het werken aan deze materialen vraagt om Specialistische aandacht, om het object weer als nieuw een warme uitstraling te geven. Houtwerk kunnen we over het algemeen goed reinigen voor het behoud van de lak zodat de schilder nog even gespaard kan worden. Als het na jaren toch nodig is om de Schilder te laten komen geven wij dat persoonlijk graag aan u door, AWC-Zwolle , werkt namelijk nou samen, met verschillende schildersbedrijven die u graag en geheel vrijblijvend een passende offerte kunnen bieden conform uw wensen. Glasbewassing & gevel verfraaiing. 

De eerste indruk van uw huisvesting of bedrijfspand vormen uw bezoekers vaak al op de stoep. AWC-Zwolle, begrijpt dat glas bewassing en gevel verfraaiing van belang zijn voor het onderhoud en de uitstraling van uw object. Ik verzorg al bijna 25 jaar voor vele het aan en uitzicht van objecten na volle tevredenheid. Specialisten, weten waar ze mee bezig zijn en weten wat er gevraagd word, dus uw wens, is onze zorg !! Het directe houtwerk & vensters worden dan ook altijd afgenomen.